Despre mine

Salut,

Ma numesc Marcian Bogaciu, am 35 de ani.

In 2008 am renuntat la fumat dupa 15 ani de viciu. A fost mai usor decat crezi.

Am luat hotararea sa ajut si alte persoane sa renunte la intoxicarea cu nicotina. Ca urmare, am elaborat cursul personalizat "Renunta la Fumat ACUM!". Cu ajutorul acestuia am reusit sa ajut peste doua mii de persoane sa renunte la fumat.

Tu ce mai astepti? Renunta la fumat inainte de a fi prea tarziu pentru tine si sanatatea ta.

Pentru o viata fara tutun,

Marcian Bogaciu

4 răspunsuri la Despre mine

 1. Radu zice:

  felicitari pentru reusita ! 🙂 si mai ales felicitari pentru initiativa de a face un program dedicat pentru vindecarea fumatorilor de adictie 🙂

 2. ella a zice:

  Se poate renunta la fumat! E adevarat! Si eu m-am lasat de acest viciu atunci cand am aflat ca voi avea un copil. Fiecare dintre noi isi poate gasi o motivatie puternica pentru a scapa ce aceasta problema numita fumat.
  Imi place blog-ul tau si te voi recomanda prietenilor care incearca sa scape de fumat.
  Toate cele bune!

 3. Felix zice:

  Doar pentru că te muţi cu 2 metri mai departe de o grămadă de gunoi când ieşi la picnic, asta nu înseamnă că mizeria nu mai e acolo. Doar pentru că alegi să te uiţi în altă parte, asta nu înseamnă că în apele râului care îţi alimentează oraşul cu apă potabilă nu plutesc zeci de mii de PET-uri şi pungi. Doar pentru că nu fotografiezi şi munţii de gunoaie când pleci în vacanţă, asta nu înseamnă că ei nu erau acolo.

  Ce-ar fi să schimbăm foaia? Ce-ar fi să ne notăm în calendar o dată importantă pentru fiecare dintre noi: aceea în care sute de mii de români au spus ”Stop!” şi şi-au curăţat ţara de PET-uri, pungi şi hârtii lăsate de alţii, purtate de vânt şi apă în cele mai frumoase locuri din România? Nu ne permitem să ne cumpărăm o ţară mai curată, şi nici nu am avea cum, dar putem să o curăţăm noi! Într-o singură zi s-o curăţăm pe toată! Să ne mândrim din ziua următoare că avem o ţară curată, că am scris istorie, că am acţionat împreună măcar pentru o zi!

  Copiii tăi te vor întreba dacă ai fost şi tu unul dintre voluntarii „Let’s Do It, Romania!”. O să-i spui că da, că ai fost şi tu unul dintre cei care au schimbat într-o singură zi felul în care arată o ţară, sau că era ceva interesant la TV şi ai stat acasă? Nu rata şansa de a-ţi schimba ţara!

  Prin acest proiect ne propunem curăţarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Mormanele de gunoi identificate şi pe care le vom curata în cadrul acestei campanii sunt gunoaiele aruncate de către cetăţeni (fie ei localnici sau turişti) în areale naturale. În mormanele de gunoi nu se includ zonele în care au fost transportate deşeuri cu utilaje şi depozitate sistematic (acestea fiind gropi de gunoi ilegale). Arealele naturale curăţate pot fi atât pe uscat, cât şi pe apă.

  Sustineti campania Lets Do It Romania prin afisarea unui banner, la alegere, pe blogul dvs. In schimb, vom afisa adresa acestuia in seciunea parteneri media – online, pe http://www.letsdoitromania. Va rog acordati 3 pana la 5 zile pentru ca adresa sa apara pe site. Dupa afisarea unui banner pe site, reveniti cu un reply la aceasta adresa, pentru a putea fi adaugati in baza de date si ca linkul spre pagina dvs sa fie adaugata pe http://www.letsdoitromania.ro

  Multumesc!

  Felix Cuceanu
  ofiter presa – zona Sud – Arges
  Lets Do It Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s